NYHETER FRÅN LUSH

21 januari, 2019

Jag fick en överraskning här om dagen. Det var ett paket från Lush med några produkter från deras alla hjärtans dag kollektion.
Detta kom verkligen som en glad överraskning och jag har hunnit testa avokado tvålen som är en ny favorit! Den luktar så jäkla gott och känns bra på min torra hud. Bananen är en massagekaka som smälter av värmen från huden, barnen tycker jag luktar äckligt när jag har smort in mig med den, haha! Jag tycker inte den luktar något speciellt. Badbomben i form av en persika har jag inte testat ännu. Det blir en kväll när Krille är ledig så jag kan ta ett varmt bad eller så kommer barnen mest troligtvis att tjata hål i huvudet på mig att dom ska få använda den, haha! Kidsen älskar badbomber. Jordgubben är också en tvål som är väldigt återfuktande, åter igen så passar den skit bra till mig som är ett som ett jäkla fnöske i huden under vintern, haha. Jag blir så sjukt torr alltså.

Jag hade faktiskt spanat på Lush och deras alla hjärtans dag kollektion lite granna tidigare då jag fick ett reklam mail från dom förut. De har en badbomb som heter love boat som jag hade tänkt köpa till barnen. Den skiftar i färg och glittrar lite om jag har förstått det rätt! Så här ser den ut;

Jag kommer nog köpa någon bubbelbit åt dom också. Vi brukar inte göra något speciellt på alla hjärtans dag men jag kan tycka att det är lite kul att skämma bort dom med sådana här saker.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Gerra K-Son 7 februari, 2019 at 21:24

    Ett besök som med all säkerhet kommer bli fler, en trevlig blogg.

  • Leave a Reply

    4 + tre =