NYA KÖKSHANDTAG, HANDTAG OCH KNOPPAR? RABATTKOD PÅ FRONTAPPLY.SE

5 december, 2018

Inlägget är i samarbete med Frontapply.se 
Rabattkod ”Mediamamman” ger dig 10% på ett köp

Nu är det inte långt kvar tills vi flyttar! Vi ska som sagt flytta från bostadsrätt till en hyresrätt. Och då är det inte vårt boende på samma sätt om vi är vana vid gällande att kunna göra om och få hemmet att kännas personligt och som sitt. Men en sak jag faktiskt tänkte att jag kan påverka är kökshandtag i köket! Jag tänkte faktiskt skruva bort de kökshandtag som sitter där, lägga i en låda och skjuta längst in i garderoben, haha.
Det är vanliga (tråkiga) vita helt släta luckor och lådor i köket så jag kände verkligen att det kan behövas ett lyft och få till vår egna touch på det även om det är en hyresrätt. Jag har använt mig av beslagsväljaren hos Frontapply.se för att välja färg och utförande på kökshandtag men kan ändå inte bestämma mig! Jag har insett att mässing lockar mig väldigt mycket men kan för allt i världen inte välja modell..
Det står mellan dessa;

I beslagsväljaren blir det enklare att välja handtag eftersom kan du välja vilken färg du har på luckor och på så sätt matcha och se hur ditt nya kökshandtag kommer se ut mot just din färg.
Det lutar mot handtag nummer ett eller två tror jag, så den stora frågan är brett eller smalt handtag. Frontapply har ett väldigt brett sortiment av olika handtag, knoppar och dörrhandtag. Så jag tänkte även passa på att piffa upp sådant också. Att byta knoppar på en byrå kan göra så den får ett helt nytt utseende!
Letar du också nya handtag, kökshandtag eller knoppar så kika in hos Frontapply.se för stort utbud! Och vill du shoppa så kan jag erbjuda en rabattkod som ger dig 10% rabatt på din order! Uppge rabattkod ”Mediamamman” i kassan för att få 10% rabatt på Frontapply.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

fyra × 4 =