Nr 09 – Det här får mig att gråta

23 april, 2014

Nr 09 – Det här får mig att gråta

Haha jag är en riktig mespropp. Jag är inte den som har lätt för att gråta sådär om någon är elak eller liknande.
Men om jag kollar på sorgliga filmer smiter det gärna någon tår. Och om jag ser på filmer som har sådär överdrivet lyckliga slut! Och när dom delar ut storvinsterna på postkod miljonären blir jag blödig 😉 Då blir man ju så himla glad så då brukar det också smita en tår, haha. Säger ju att jag är en mes.
Men för händelser i riktiga livet gråter jag sällan eller alltså om någon jag känner dör så gråter jag såklart, haha.
Och om folk är snälla och gör fina grejer för mig eller andra så blir jag också rörd o tårögd.
Tex som när jag vart utvald för bästa blogginlägg och vann en ny Brio Go Next barnvagn för 10 000:-!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

femton + tre =