Nr 08 – Ett annat ögonblick

16 april, 2014

Nr 08 – Ett annat ögonblick

Haha det absolut första jag kom att tänka på var när vi var i Spanien för första gången, det var med mamma, hennes sambo och några kompisar till dom. Jag minns inte hur gammal jag var, 11 skulle jag gissa på. Vi bodde i södra Spanien via Fuerte Hoteles.
Hur som helst så var vi på stranden och jag får syn på en apa som sitter fastkedjad utanför något kiosk-ruckel-liknande hus. Jag älskar apor och vart överlycklig.
Det var en spansk man där som började babbla och jag fattade ingenting. Apan betedde sig som att det brann i arslet på den och drog i mig, hängde i mina armar, klättra på mig, slogs och hade sig, haha! Jag tyckte ju att det var kul men minns att jag var lite rädd för den hispiga apan. Men jag vågade inte säga något till gubben.
Hur som helst så slutade det med att apjäveln använder mina armar som lianer och slingar sig runt min kropp upp på ryggen och BITER MIG I NACKEN! Hahah. Så här i efterhand tycker jag att det är så jäkla kul, jag kan inte sluta skratta!
Men just där och då tyckte jag inte alls att det var roligt.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

4 × 2 =