MIN BÄSTA VÄN

7 november, 2018

Åhåhå, nu är det nog många som vänner som sitter och tänker att det är bäst för mig att jag nämner just dom. 😉
Haha, nej, jag har inga vänner. Så it ends right here.

Eller okej, jag har en vän. Den bästa. Alltså en bästa vän. Vi har känt varandra i… ja vad blir det.. Vi är inne på vårat 20e år nu om jag inte räknar fel. Shit vad gammal jag är! Haha. Och även om vi inte ses så ofta längre så känns det fortfarande som att det inte gått någon tid sen sist vi sågs.

Hursomhelst.
Denna vän fick mens före mig när vi var yngre och hon fick för sig att hon skulle se till så att jag också skulle få mens genom att göra olika saker. Vi släpade ut en bänk på en brygga som jag fick hoppa ifrån ner i vattnet. Helt utan trosor. Och så skulle jag sära på benen, så att det skulle bli som ett slags mutt-plask. HAHA. Och detta skulle alltså hjälpa mig att få mens.

Denna bästa vän och jag var ett par riktiga vildingar som tonåringar. Vi gjorde mycket hyss ihop och gud så kul vi har haft!
Jag önskar att vi kunde få vara tonåringar ihop igen. För en helg åtminstone!
Vi gjorde som riktiga vänner gör, om hon var sjuk så vinkade jag glatt hejdå på morgonen och låtsades ta bussen in till skolan, men i stället gick jag hem till min sjuka bästis och var hemma med henne. Vi ringde och sjukanmälde varandra till skolan och så beställde vi oftast pizza dessa sjukdagar.
Denna bästa vän och jag hade en hemlig pizza ihop som vi brukade beställa. I smyg då. Den var ju hemlig så det var viktigt att ingen annan förutom vi och pizzabagaren visste om att vi åt den eller vad det var på den.

Denna bästa vän och jag har tävlat genom att, på vintern, cykla på en varsin cykel, trampa upp så hög fart vi kunde, och sen cykla rakt ut på en spolad fotbollsplan. Vi ville se vem som kunde komma längst. Inte för att det betyder något meeeen… JAG VANN!

Jag skulle kunna skriva en miljon saker till, jag menar hallå, det har gått 16 år. Vi har hunnit en del, som när vi festade i västerås och sov över på ett hotell där några andra kompisar bodde och klättrade ut och upp på taket bland neon bokstäverna på hotellet och kollade på utsikten, haha.

Denna bästa vän borde vid det här laget veta vem hon är om hon läser detta!
Och jag har en annan bästa vän också som jag hoppas inte blir ledsen för att jag inte skrev om henne, jag valde den jag känt längst <3

  

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

19 + tjugo =