NEJ HÖSTEN ÄR INTE HÄR

10 augusti, 2018

Både igår och idag har jag sett inlägg om att hösten kanske är på väg nu? Framför allt eftersom väldigt många verkar ha haft oväder dessa dagar. Är jag den enda som inte ser fram emot hösten?! Haha! Jag tycker hösten är en väldigt mysig årstid om jag bortser från regn, rusk och blöta fötter. Men jag gillar hela mysa till det hemma med en kopp te och tända ljus grejen.
Men jag är fan inte redo för att sommaren skulle vara över?! Det känns som att den knappt börjat än ju. Sommaren får gärna stanna lite längre och bjuda på fint väder. Jag lever kvar i min sommarbubbla och bjussar på bilder från tidigare i veckan när vi var och badade med Elin och co.

Det spelar ingen roll hur många filtar eller handdukar jag tar med mig, Alfons och Ines vill och ska ändå ligga på mig när vi är och badar.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

tretton − tre =