NÄR MAN GLÖMMER SKORNA HEMMA

18 oktober, 2016

I söndags var det inget undantag. Precis som alla andra söndagar var jag rastlös och ville hitta på något. Så jag tänkte att jag skulle rota i skafferiet och dra ihop en picknick av vilka rester jag än nu skulle hitta. Vi käkade lunch och jag förberedde kaffe och så vidare. Ska man till skogen är kaffe fan ett måste, de smakar så djävulskt mycket godare <3 nackdelen är väl att det också blir djävulsk mycket kallare snabbare också, haha!
Hur som helst, hemma så packade jag ner Ines i vagnen som var super trött för den var redan 13:30. Hon brukar somna vid 12 annars. Så ner med ungen i vagnen, fikat under vagnen och Alfons på hojen.
När Ines väl vaknade när vi var framme i skogen så plockade jag upp henne och insåg att hon inte hade några skor på sig…. Jag hade ju självklart inte heller packat med några under vagnen.
Man tager vad man haver tänkte jag och drog på ungen ett par tumvantar på fötterna, haha! Vad fan skulle jag göra.. Det är kanske en 25 minuters promenad hem med barnen. ENKEL väg.
PicMonkey Collage4

Men det vart en bra och mysig dag i skogen trots en förvirrad mamma, haha.
Vi hade dessutom sällskap så det vart extra trevligt. Vi åt förövrigt ”julens” första pepparkakor! Okej, att säga julens är väl att ta i även för en julälskare som mig. Men det var ju inte årets första, för jag åt säkert pepparkakor i januari.. Får säga VINTERNS, fast nä, det är ju inte vinter heller… JAJA. Sista-halvan-av-året-första-pepparkakan åt vi, haha.
PicMonkey Collage PicMonkey Collage1 PicMonkey Collage3
Ines ba; Mjölk är livet!
PicMonkey Collage2
Kompisarna <3

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

12 − 5 =