NÄR MÅLTIDEN PRIORITERAS BORT

4 maj, 2019

Inlägget är i samarbete med Modifast

Jag är väldigt slarvig med att laga mat åt mig själv. Jag blir ofta väldigt lat också. Lat och bekväm. Det händer väldigt ofta då också att jag tummar på detta med att maten ska vara näringsrik. Det händer lätt att jag tar något snask som finns kvar i skåpen efter helgen. Eller så kan det till och med vara så att jag struntar i att äta alls.
Ett tag köpte jag hem shakes just för enkelhetens skull och att åtminstone få i mig något men det kändes inte rätt för mig då jag kunde sakna något att tugga på. Jag sitter ofta vid datorn när jag är hemma och jobbar med mitt företag, ibland har jag snålt om tid och därför lägger jag inte gärna den tiden på att stå och laga mat.
Därför vill jag tipsa om att Modifast inte bara säljer shakes utan även varm mat. De har bland annat en pastarätt med portobellosvamp som är unik då det är den enda måltidsersättaren som innehåller pasta på marknaden. Gillar man pasta så finns det även en currysoppa med nudlar och koriander. Jag ÄLSKAR koriander! 


Ingen av dessa varma rätter behöver tillagas så därför har jag känt att de har varit ett bra alternativ för mig som varken har tiden eller lusten att ställa mig och laga lunch när jag är själv hemma. Bara att värma och sen kan jag sitta framför datorn och äta, haha. Jag vill belysa att dessa produkter är utmärkta om en vill gå ner i vikt eller har eller ska göra någon typ av gastric operation. Men även om du precis som jag, inte är ute efter viktminskning, men vill ha något näringsrikt och snabbt så funkar deras produkter bra. 
Är du kanske morgontrött och ofta skippar frukost istället så har de en havregröt med vaniljsmak som jag tänker går att lyxa till genom att blanda i blåbär eller annan frukt!
Modifast´s produkter går att handla på deras hemsida och vissa utvalda produkter finns på Apoteket. Men hela sortimentet hittar du endast hos Modifast.se . De har dessutom rabatt just nu!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

8 + 15 =