NÄR HALLEN SER UT SOM EN OVÅRDAD BUSKE

12 augusti, 2016

Igår hade jag en hyfsat effektiv dag. Fick lite gjort, tunnade bland annat ut i vår hall, den såg ut som en ovårdad tjock buske med jackor etc som bullade ut och två sko berg som tog upp hela golvet.
Så nu ser man att vi har en hall och det går att gå igenom den utan att leta sig fram bland ärmar som sticker ut och slår en i ansiktet eller ännu värre! Att någon faller ner av vinddraget när du passerar, det om något gjorde mig vansinnig.
Till lunch åt jag en favvo <3
Du tar bara qornfärs, krossade tomater, lök, chili och lite rivna morötter. Som tillbehör hackade jag vitkål och stekte som jag sedan blandade i. Det är verkligen SÅ gott!
rensa
Några av skorna jag rensade bort från barnens sida i hallen, det står fortfarande aningens för många kvar…
Ines var väldigt exalterad över att få följa med och hämta Alfons från dagis. Det kommer gå hur lätt som helst att skola in henne i september tror jag. Hon har varit med dit sedan hon var bebis och hämtat och lämnat så hon kan stället 😀

rensaaa

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

sjutton + elva =