NÄR BARNET SLUTER SIG

4 september, 2017

Vi var iväg på öppethus och provade på några barnkurser i dans, det fanns en grupp för Ines och en för Alfons. De hade även en paus inne i en av salarna där de var disco och massor av ballonger. Vi körde det som uppvärmning och hade super kul! Sen var det dags för grupperna att starta. Barnens grupper gick efter varandra vilket jag tyckte var bra för då kunde jag följa med båda två och Krille kunde vara med Kotten (ja, hon är fortfarande namnlös)
Ines älskade sin grupp, hon sken som en sol och hade verkligen kul. Alfons blir tvärtom. Han sluter sig. Blir nästan som en liten bebis som helst av allt vill ligga i mitt knä och börja suga på fingrarna. Egentligen skulle han tycka att det var kul, men han blir så himla inåt i sådana här situationer.
Sen tar klassen slut och han ångrar sig istället att han inte var med. Jag försöker uppmuntra honom att jag följer med och att jag också kan vara med och dansa, jag menar jag är inte den som skäms 😀 Men sen funkar det inte riktigt ändå när vi väl är på plats. Jag tycker lite synd om honom, för att jag vet att han egentligen innerst inne vill…

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

12 − tio =