NÅGON SKAPADE ETT KONTO MED MINA BILDER

10 april, 2018

JUST JA! När vi var uppe i lägenheten i Högfjället och innan jag skulle somna så gick jag in på Instagram och läste igenom de meddelanden som kommit in i inkorgen. Där fanns ett meddelande om jag sett att en person skapat ett fejk konto med mina bilder. Det hade jag såklart missat. Så tack vare att fina @saramadeleine reagerade på att en gammal bild från Aline´s dop kom upp under upptäck så gick hon in och kollade. OCH VILKEN HIMLA TUR! Det känns som så många steg att hon ens skulle upptäcka detta! Verkligen stort tack för att du reagerade och sen även talade om detta för mig!
Jag la upp bild nummer två på min story och STORT tack till alla er som gick in i och anmälde kontot, KÄRLEK till er!
Det gick väldigt fort så var kontot bortplockat. Jag hade en period då jag alltid taggade mina bilder med mitt användarnamn, men jag tycker inte det är så snyggt så jag slutade med det. Men jag kommer börja med det igen. Inte för att det är någon garanti då det går att redigera bort, men det blir åtminstone mer jobb för den som tänkt sno mina bilder och då kanske det inte känns värt det 😀

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

17 − sex =