MOTOWN THE MUSICAL

5 mars, 2017

I fredags så mötte jag upp min mamma, moster och morbrors fru.
Först gick vi till Jensen´s och käkade och drack gott. Jag drack alkoholfri öl och den var faktiskt riktigt god, den smakade som ”vanlig” öl! Nackdelen var dock att den ändå kostade ungefär som en ”riktig” öl och det tycker jag är dåligt. Det borde kosta som en läsk i alla fall.. Nåja, jag kan inte få allt här i världen antar jag, haha.
Efter middagen begav vi oss mot Waterfront för att se på musikalen Motown. Vi hade inte de bästa platserna för att riktigt få feeling som man får när man sitter långt fram. Vi satt högt upp så vi såg i och för sig riktigt bra!
I övrigt så tyckte jag musikalen var bra förutom att de växlade lite väl i tempo. Och med det menar jag att först kunde det vara någon svängig låt så det ryckte i benen sen kunde de näst kommande två låtarna vara lite mer mellow låtar som tog ner tempot. Sen kunde en svängig låt komma igen. Så det var lite små ryckigt mellan åt 😀
Jag är nöjd med kvällen och det var roligt att komma ut och få göra något.
Har du sett musikalen?

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare & doula ★ 5 mars, 2017 at 20:24

    Åh älskar sånt där 😀

  • Leave a Reply

    5 × 4 =