MÖTE MED ÖVERLÄKARE

12 juni, 2017

Vi trotsade regnet som var i helgen

Här sitter jag och är lite smått orolig, jag har en tid på sjukhuset idag för att träffa en överläkare för att prata om framtiden..
Jag har alltid haft svårt att lita på sjukhuspersonal, även vid mina andra två graviditeter och även så denna gång, så det känns faktiskt lite jobbigt och ångestframkallande.. Men mest jobbigt har det varit i veckan, dagarna innan att hela tiden veta och se att dagen snart är här, haha. Låter som det är något super allvarligt.
Efteråt kommer det säkert kännas riktigt skönt. Hoppas jag. Jag hoppas jag får träffa en bra överläkare. En som inte får mig att känna som att jag sitter i en förhörsstol med en stark lampa i ansiktet.
Känslan jag har nu innan är att överläkarna är/ska vara kritiska, lite som en förhörsledare och ifrågasätta mina motiv och varför jag är där. Det låter säkert skit löjligt, att gå omkring och vara så misstänksam och nojig som jag känner mig inför ett sådant här möte.
Jag uppdaterar senare hur det gick <3

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

17 + 3 =