MOBIL ELLER GPS-KLOCKA?

25 juni, 2019
Min fantastiska trio

Jag har nog missat att visa denna fantastiska bild på mina tre barn. Det är inte alltid lätt att få med alla tre på bild. Tycker det ser lite komiskt och charmigt ut att det ser ut som Aline försöker smita, men egentligen så försöker Alfons hålla henne i handen och hon böjer sig precis fram för att göra en min. Bilden är från när Alfons hade avslutning. Tänk att han börjar första klass till hösten! Han börjar verkligen bli stor nu. Här om dagen frågade han om inte han kunde få en egen mobiltelefon. Och så la han till; Kan vi inte åka in till stan nu och köpa en? haha, jag berättade vad det kostade och sen var det bra med det.
Nej men ibland kan jag faktiskt känna att en mobil vore smidigt, för att kunna få tag på kidsen om de gått till granngården för att gunga till exempel och jag är hemma med Aline. Men jag tänker nästan att en GPS klocka kanske är bättre? Hur hade du gjort?
Jag är lite kluven. Båda kräver abonnemang om jag vill kunna ringa till dom. Fördelen med klockan är väl att den alltid sitter där på armen och ej kan ramla ur fickan eller att han lägger ifrån sig den och den blir bortglömd någonstans som en mobil kan bli. Men samtidigt så kan en ladda ner pedagogiska appar eller SR´s app så han kan lyssna på lärande program osv.. Som sagt, jag är kluven!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

7 + fem =