MITT UTE I SKOGEN

12 juli, 2016

Jag är hemma hos min mamma och har bott här sedan i söndags. Hon bor mitt ute i skogen, ungefär.
Så det där med internetuppkoppling är det lite sådär med, det funkar lite när det vill med andra ord. Så det har varit allt annat än lätt att uppdatera bloggen och se på orange is the new black i Netflix… Riktiga lyxproblem 😀

PicMonkey Collage8

En frukost är aldrig tråkig ihop med mostrarna <3

Själv så boostade jag självförtroendet på morgonkvisten med denna mugg 😉 Nu är den i och för sig inte min… Men jag låtsas att den är det och att budskapet var riktat till mig! Fast det visade sig visst inte stämma, för när jag gick och la mig igår så kände jag mig verkligen som en dålig mamma. Jag hade så himla dåligt tålamod igår och vart super arg på alla barnen flera gånger. Men det var verkligen inte obefogat heller….
PicMonkey Collage9

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

14 − 13 =