MINA INREDNINGS FAVORITER TILL BARNEN

25 juni, 2019

Inlägget är i samarbete med Happy Living

Happy Living är ett företag som gör allt för kunden! De har ett brett sortiment för att vi som konsumenter ska kunna hitta det mesta vi behöver på ett och samma ställe. Saknar du en vara till exempel så gör de sitt bästa för att ta hem denna produkt åt dig. Vilket företag gör det liksom?
De erbjuder också snabba leveranser på i snitt en till tre dagar. Under juni så kan du använda rabattkoden JUNI10 som ger 10% på hela sortimentet!

Jag har valt ut några favoritprodukter ur deras sortiment som jag fastnade lite extra för som du ser i kollaget här ovan och om du gillar någon av dessa produkter är det bara att klicka på texten under respektive bild så kommer du direkt till den.
Det rosa bollhavet finns i flera olika färger och i två storlekar på höjd. Jag har länkat den som är 40 cm som är den största då jag känner att det ger bättre stöd och en hög kant kan aldrig skada! Aline har provat ett sådant här bollhav hos en granne och hon älskar det. Så jag funderar på att köpa ett sådant i present till henne i augusti när hon fyller.
Det roliga är också att det ingår 200 bollar och en kan kombinera färger på bollarna hur en vill efter eget smak och tycke. Tyget på själva poolen kan en dessutom ta av och tvätta vilket jag tror är en viktig funktion för att kunna hålla den fräsch. 

Sen fastnade jag för den lilla ugglan som är en bluetooth högtalare (finns i fler färger) som jag kände skulle vara perfekt till Ines. De stora barnen har varsitt rum men vi har bara en högtalare så den brukar stå i hallen mellan deras rum. Men det är inte alltid de vill lyssna på samma ljudbok till exempel. Så denna skulle Ines kunna ha som sin egen samt att den blir en söt inredningsdetalj på dagen när den inte används tänker jag!

Gipsavgjutningen tyckte jag såg snygg ut, vi har något liknande till våra barn och är en rolig grej att få på babyshower, när barnet fötts eller i dop present.

Första hjälpen väskan är designad och fylld med passande grejer som en kan tänkas behöva när en är ute och går med vagnen. Den kan fästas på barnvagnens stomme med kardborreband. Denna produkt är faktiskt framtagen tillsammans med Röda korset. Det finns mer info om vad väskan innehåller på Happy Living´s hemsida.

Sist men inte minst. Den lilla fjäderlampan som mina barn tycker är så mysig! Den hade passat bra i fönstret på tjejernas rum, jag tycker den ger ett mjukt och mysigt intryck. Vi bodde en gång på ett hotell som hade sådana lampor och barnen kunde inte sluta klappa och pilla på den. De kallade den för molnet.

Kika gärna in på Happy Living och använd rabattkoden JUNI10 om du vill handla någonting ur deras sortiment!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Wilma 25 juni, 2019 at 15:52

    Jag köpte bollhavet till min dotter och hon ÄLSKAR det! Det ligger bollar överallt, haha!

  • Leave a Reply

    20 − nitton =