MINA FÖLJARE ÄR BÄST, NI ÄR BÄST, DU ÄR BÄST!

21 juli, 2018

Jag har verkligen en sådan himla tur som har så fina följare! Ni får mig att känna mig fantastisk varje dag. Ni ger mig ofta komplimanger. Jag älskar den kontakten jag har med er i kommentarer och via DM. Jag försöker verkligen svara alla och jag tror att jag är ganska bra på det? För det är något jag tycker är viktigt och värdesätter med min Instagram. Och ni är så bra på att engagera er och svara på mina frågor under en bild i flödet men också i stories. De är det jag gillar, den här kontakten, det är de som gör det roligt tycker jag! Jag vart helt rörd här om dagen när jag vart taggad i detta <3

¨

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Anna 25 juli, 2018 at 20:55

    Känner mig svarad på och du engagerar dig så du är grym. Du är så ”socialt” härlig men är övertygad att du är det live med:-)

  • Leave a Reply

    3 × fem =