MINA BARN ÄR DEMONER IBLAND

9 juli, 2018

Är det bara mina barn som beter sig som demoner ibland? Ja alltså dom är verkligen som små demoner till och från. Som att någon annan plötsligt tar över deras små kroppar.
Ett exempel; igår kväll gick vi över till en granne för att hoppa hoppborg. Helt plötsligt kläcker demon 1 ur sig; ”jag vill lukta mamma i röven” när jag böjer mig fram. Demon 2 hakar på; ”mammas röv luktar gott!” Sen står demonerna i kör, hoppandes och gapar ”mammas snippa luktar gott” och ”mammas röv luktar gott” och jag ska tillägga att detta inte är en granne vi brukar umgås med och att hans granne vi aldrig träffat var där. Lär väl inte få komma tillbaka nå mer heller, haha!
Jag vet också att barnen en gång sagt till fröknarna på dagis att dom fick vara hos morfar i helgen för mamma och pappa skulle se på vuxenfilm… Lät ju som att vi skaffade barnvakt för att kolla på porrfilm men i verkligheten så var vi på bio. Ungarna vart avundsjuka och ville också följa med på bio såklart. Så vi förklarade att mamma och pappa skulle se på en vuxenfilm.. haha!
Ibland undrar man vad pedagogerna egentligen får höra. Som en tjej skrev på Instagram; Man borde ha en sådan bok som Emil i Lönnebergas mamma har och skriver ner allt tok de gör och säger.
Jag tycker det lät som en himla bra idé faktiskt. Tänk vad roligt för barnen när de är stora att läsa sen, haha. Jag skulle tycka att det var skit kul i alla fall om mina föräldrar hade sparat något sådant åt mig.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Replytjugo − sex =