MIN FANTASTISKA SIMMARE

3 april, 2017

Alfons min fantastiska lilla simmare <3 Han har gått på simskola ett tag och går med barn som är lite äldre än honom och ja, jag är fan stolt över att han är så pass duktig att han klarar av att gå i högre grupp. Han verkligen älskar vattnet och har utvecklats super snabbt och kan utan problem ta sig minst 25 meter.
Idag var det avslutning för säsongen och jag fick se allt han kan på plats. Jag visste till exempel inte att han kunde simma på rygg, jag vart så stolt att jag höll på att spricka!
Han fick ett par nya simglasögon av mig idag innan vi gick in till simskolan, inte så smart kanske i efterhand för han tyckte det var helt fantastiskt och var under ytan väldigt mycket, haha 😀

Vi har alltid gått mycket till badhuset. Med båda barnen, så de har stor vattenvana redan från start. Ines är super peppad och vill också gå på simskola, men hon måste bli lite äldre först.
Går dina barn på simskola eller ska de börja?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

sjutton − 17 =