MENS FRÅGA!

3 november, 2016

Mens fråga! Min mens är jämt som niagrafallen redan från dag 1. Enligt appen borde min mens starta i morgon fredag. Det är inte ovanligt att mensen kan kika förbi en dag innan appen.
I onsdags morse började en slags blödning. Det var mer som flytningsakigt med ljusrosa blod.
Idag är det rött men inte alls i närheten av samma mängd som det brukar vara. Jag tillhör den som brukar blöda igenom största tampongen på 1 timme. Och nu är det suuuuper duper mycket mindre blödning.
Har jag någon livsfarlig sjukdom nu som påverkar detta eller kan de plötsligt variera så stort? HELP A SISTER OUT VA! Varför finns det ingen mens nödlinje en kan ringa till och snacka mens problem med, haha!

14961550_10153753236671534_2032421459_n

Ganska snyggt skrev va?

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★ 4 november, 2016 at 19:27

    Mensen kan variera :). Du behöver inte vara orolig, utan det är som det ska. Jag som är en ”liten” blödare får panik åt andra hållet istället och tror att livmodern ska ramla ut om jag blöder mycket. Har faktiskt pratat med BM, läkare om saken eftersom jag lider av extrema menssmärtor. Men det är normalt, så var lugn, när mensen är så där kan den blöda lite i upp till två dagar för att sedan komma i normal mängd. Fördelen är dock att när man blöder så där lite brukar man ha mens i max 3-4 dagar :).

  • Leave a Reply

    två × tre =