MEDIAMAMMAN.SE

Mediamamman.se – För att ni vill synas där kunden är!


Vad kan ni som företag tjäna på ett samarbete med Mediamamman.se?
”Syns man inte, finns man inte” Med en närvaro på sociala medier ökar du företagets chanser att hitta nya kunder!
Jag är utbildad inom medieproduktion och marknadsföring.
Genom ett sponsrat inlägg på Mediamamman.se exponeras varumärket på ett naturligt och personligt sätt för mina följare. Min målgrupp är föräldrar i åldrarna 24-35 år.
Jag har en nära relation till mina följare som har ett stort förtroende för mig. Eftersom jag vet vad mina läsare gillar så kan jag skapa ett inlägg där ni som företag får bästa möjliga exponering.
Ett inlägg hos mig ses av mina läsare mer som ett tips från en kompis än en reklamannons. Vilket är något som ger högre engagemang och en positivare upplevelse hos läsaren än annan reklam. Jag är duktig inom SEO och skriver alltid bra SEO vänliga inlägg för att få optimal sökmotoroptimering. Jag har ingen som helst reklam eller banners på min blogg. Det innebär en exklusivitet för er som företag.

Hur går ett samarbete till?
-Vi kommer överens om vilken typ av samarbete vi skulle vilja utforma och en offert för detta. Jag lägger alltid tid och kreativ energi på att hitta en bra och passande vinkel på samarbetet så det passar mina sociala kanaler och min målgrupp. Jag skriver ihop ett utkast och skickar det till er före publicering så ni får kolla av så allt känns bra. Alla samarbeten märks självklart tydligt ut med ”Inlägget är i samarbete med XX”, i enlighet med marknadsföringslagen.
Om det ingår i vårt samarbete sprider jag även inlägget i mina sociala medier (facebook, instagram, youtube). I samband med publiceringen skickar jag faktura till er enligt överenskommelse.


Hur går vi vidare?
-Skicka ett mail till mig på mediamamman@hotmail.com så tar vi en första kontakt där.

Olika upplägg för att synas hos Mediamamman.se

Sponsrat inlägg
FRÅN 2000:-
Detta är perfekt för dig som vill ge en boost till en befintlig kampanj, bygga SEO till en sajt eller nå ut med en nyhet. Jag skriver ett inlägg som på ett personligt sätt visar er produkt, tjänst eller kampanj. Ni har möjlighet att få med ett sponsor-budskap samt 2 länkar.
Tillval som bild och videoexponering på Instagram och Youtube är möjligt.

Kampanj samarbete
FRÅN 6000:-
Vi kommer överens om 3 inlägg över en tidsperiod som passar oss båda där jag på olika kreativa sätt visar fördelarna med ert företag, tjänst eller produkt. Ni får stora möjligheter att skräddarsy fokus och budskap. Ett samarbete över längre tid knyter starka band mellan ert varumärke och mina följare. 1 bild på Instagram ingår.
Tillval som videoexponering på Instagram och Youtube är möjligt.

Ambassadör samarbete
FRÅN 10.000:-
Det här är alternativet för dig som älskar Mediamamman.se och som vill bygga ett långsiktig samarbete med mig och mina följare över tid till exempel genom ett ambassadörskap. Detta är det absolut bästa sättet att skapa en trovärdig, kostnadseffektiv och värdefull marknadsföring. Exponering på Instagram och Youtube ingår.

Enbart Instagram kampanj
För en bild på Instagram tar jag ett fast pris på 600 kronor och därefter 50 öre per unik visning.
Det vill säga om 3000 unika personer sett bilden blir priset 1500 kronor utöver det fasta priset.