MASKERADKLÄDER PÅ DOP?

9 februari, 2018
maskeradkläder

Superhjälte tema kanske?

Inlägget är i samarbete med Partykungen

Vi ska som sagt ha dop i mitten på mars har vi tänkt. Med de tidigare två barnen har vi haft dop och då bara kört på klassisk stil. Det vill säga finkläder och sen bjudit på något att äta i en lokal nära kyrkan. Men nu funderar jag på om vi kan göra det hela lite roligare på något sett. Maskeradkläder! Jag fick faktiskt lite inspiration när jag såg i en föräldragrupp att några hade haft maskeradkläder i Star Wars tema, haha! Föräldrarna och prästen var utklädda. Men nu är inte vi över entusiastiska fan utav just en film eller liknande. (Ok, jag älskar dirty dancing och Ugly cayotee men tvivlar att jag får stå i små shorts o urringat i kyrkan)
Så jag funderar på om man kan köra med utklädningstema eller maskeradkläder kanske är rätt ord. Alltså att gästerna också får klä ut sig. 
Tror du att det blir för mycket och bara ses som jobbigt om en inte gillar att klä ut sig? Jag tänker så inte folk hellre tackar nej än att faktiskt ta sig tiden att klä ut sig, haha. Vissa kanske tycker att det är svårt att komma på något roligt att klä ut sig till. Men det behöver inte vara så klurigt egentligen, det finns massor av färdiga outfits och maskeradkläder hos Partykungen som jag tänkte att vi skulle beställa ifrån om vi bara enas om ett tema, haha! Vi skulle kunna stå för pappmasker till barnen som de kan få när de kommer till kyrkan till exempel. Det kanske räcker så? Hur gjorde ni på ert dop, hade ni något speciellt tema?

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

19 − tre =