MÄLARHÖJDENS BADPLATS

30 maj, 2018

Alla mina bilder är skyddade av copyrightlagen och är olagliga att använda utan tillåtelse

mälarhöjdens badplatsVi längtar tillbaka till en badstrand! Efter att vi hade besökt Mälarhöjdens friluftsteater så stannade vi till vid Mälarhöjdens badplats. Det kändes först iskallt i vattnet, men det kan ha och göra med att jag var så jävla varm i kroppen också.. För sen kändes det inte alls lika kallt 😀
Jag kan verkligen rekommendera Mälarhöjdens badplats för er som bor i eller närheten av Stockholm. Jag tyckte den var super bra! Det fanns en lekplats och toaletter precis vid badstranden. Allt som behövs! Pricken över i:et hade varit en kiosk där nere. Jag hörde rykten om att det skulle finnas en upp för den branta backen, men den orkade jag inte gå upp för i onödan, haha!
Det var första gången för Aline vid ett bad och hon verkade njuta och tycka att det var riktigt spännande i alla fall! Alfons och Ines var som fiskar i vattnet och kastade sig i. Även dom tyckte det var lite kallt, men när de väl kom i så var det inga problem med att plaska runt.

Jag önskar att det fanns någon bra strand i närheten av där vi bor som en enkelt kan ta sig till utan bil.. Men vad jag vet så finns inte det.
Vi har ett utebad med pool en liten bit ifrån som en kan ta bussen till. Men det har inte öppnat ännu. Tror det är ca två veckor kvar till öppning.. Längtar ihjäl mig, haha! Kolla bilden här under, Aline tyckte det var super kul att leka flygplan och få pussar egentligen, men ibland lyckas man fånga just den där minen som får det att se helt annorlunda ut, haha.

Här är en annan vinkel som speglar verkligheten lite bättre 😉
mälarhöjdens badplats

Här har ni blekfis 1 och blekfis 2 😀 <3

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

20 − 12 =