LYXRESA ALA BUSS STYLE

7 juli, 2016

Sponsrat inlägg
När jag var ungefär 10-11 år var jag för första och hittills sista gången jag besökte Köpenhamn. Det var tillsammans med min mamma och hennes man. Vi besökte bland annat Tivoli, Legoland och en vaxkabinett minns jag. Jag har även ett väldigt roligt minne från ett av hotellen vi bodde på, men det får bli i ett annat inlägg!
Nu är jag 26 år och känner att det kanske är dags att besöka staden igen. Jag minns Köpenhamn som en väldigt fin stad. Och när jag har googlat och kollat lite bilder ser det verkligen vackert ut. Så jag har funderat på att ta med Krille på en weekend dit, kollade redan förra året faktiskt. Att vi har tappat bort oss är som sagt ingen hemlighet längre sen vi medverkade i programmet ”Ska vi göra slut?” som sändes på kanal 5 sista maj i år. Lite tid för oss själva, turista runt och bara njuta av det fina vädret (vilket jag bestämt att det ska vara om vi kommer på en weekend) känns som att det skulle sitta fint för oss! Men kruxet har vart att vi inte har någon bil och andra färdmedel har varit ganska dyra. Inte för att bensinen är så billig tur och retur heller om vi nu skulle haft en bil. Men det finns ett färdmedel som jag inte har kollat upp. Buss. Anledningen till att jag inte kollat upp det är väl inte så konstigt egentligen, vem vill sitta på en buss och skumpa i en herrans massa timmar och få träsmak i röven?
Men så tänkte jag att äsch, kolla skadar ju inte och vet du vad jag hittade?! VÄRSTA LYXBUSSARNA!
Nu snackar vi gratis wi-fi (4G och inte något långsamt skit som erbjuds på långtidsbussarna uppe i norrland), eluttag vid varje plats, lyxiga skinnfåtöljer som dessutom går att fälla helt bakåt så en kan åka över natten och tryna gott. Om jag fattade det rätt så finns det även en eco klass, jag är inte helt hundra, du får gå in och kika själv om du vill veta. Mest förvånande av allt var ändå priset, för jag tänkte att det skulle bli dyrare på grund av dessa bekvämligheter. Men icket, 300 spänn någonting för en enkelbiljett i augusti. Från Stockholm ända till Köpenhamn. Det är fan i mig billigt!
Det går att åka till andra ställen också såklart, typ Göteborg.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

tre × 2 =