Lövpyssel

28 oktober, 2015

Här på förmiddagen har jag pysslat. Jag gillar egentligen att pyssla men jag har inte tid för det längre. Eller jo det skulle jag ha, men jag prioriterar inte att pyssla längre. Och så är jag väl i ärlighetens namn inte så där super bra på att pyssla egentligen. Jag gillar tanken av det, men suger på det haha! Jag satt vid köksbordet och kladdade med lim, löv och färg. Och jag fick ett sådant slags adrenalinrus. Nästan som en panik känsla. Jag har som en jäkla eld inom mig som brinner. Starkt. Drivet är starkt som satan. Jag får nästan känslan av att jag vill ut och springa. Jag känner mig lite instängd här i lägenheten. Vilket ger mig panik. Då känns det som att jag måste göra något. NU. Helst något wild and crazy. Igår var jag iväg och handlade med en kompis på förmiddagen. Vi åkte till Lidl och Dollarstore och det var så satans skönt! Jag kände mig levande, glad och full med energi. Och det var så in i bomben jävla skönt! Att känna mig som MIG.
Här hemma känner jag mig bara deppig nästan, haha. Och den där känslan i bröstet av adrenalin och panik tror jag beror på att jag inte lever ut här hemma. All energi, glada och sprudlande jag trycks undan. Varför vet jag inte.  Det bara kliar.
Meeeen nu skulle detta inlägg handla om mitt lilla pyssel jag håller på och jobbar med. Det är inte klart än, och det ska till lite grejer, så slutresultatet kommer ikväll, om det nu blir något, haha!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

sjutton + 16 =