Löshår med dipdye och hairbuns

18 april, 2014

Jag har aldrig använt löshår eller liknande. Och speciellt inte löshår med dipdye!
Anledningen till att jag inte använt löshår är väl för att jag inte har behövt för att jag har så långt hår.
Men jag har blivit mer och mer sugen faktiskt! Det kan ju vara roligt att variera sig, därför tänkte jag på löshår med dipdye. Och dessa löshår med dipdye såg ju hel festliga ut! Och det var inte så farligt pris heller? Tror jag.. Jag kan inget om löshår!
Eller den här hårknuten gillade jag också med lockigt hår! Och det var ett smart sätt att fästa den tycker jag. Det känns som att den borde sitta rätt bra!
Någon som har erfarenhet av dessa? 🙂 Kommentera gärna och hjälp mig i så fall!

löshår med dipdye

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply Jennifer 18 april, 2014 at 09:39

  Detta är ju något av mitt område 🙂
  Kan inte rekommendera syntetiskt löshår, använde det själv i mina yngre dagar just för att det var så billigt. Men det ser inte bra ut, plastigt och skiljer sig avsevärt från hur ens egna hår ser ut..så det bara skriker fake om det.
  Om du bara vill ha i löshåret då och då skulle jag satsa på ett clip-on set i äkta hår. Hår från Indien är det bästa håret som ändå inte kostar skjortan. Finns på bl.a rapunzelofsweden.se (deras orginalhår) och delightfulhair.se 🙂
  Bara att höra av dig om du vill ha fler tips eller undrar nåt om löshår 🙂

 • Leave a Reply

  tretton + 5 =