Loppi blogbag Nystart – Vad tyckte jag?

20 februari, 2015

Jag vill börja med att tacka Loppi att jag fick möjligheten att testa deras Loppi blogbag Nystart. Kändes himla passande mig som kör sockerfritt och precis kommit igång med träningen igen! Stort tack!
Tidigare så laddade jag upp ett youtube klipp när jag och Alfons öppnade och gick igenom loppi blogbag nystart. Och nu har det blivit dags att tala om vad vi tyckte om produkterna som skickades ut i loppi blogbag nystart!

Blutsaft – Har jag aldrig testat innan men fick lära mig att det är ett vegetabiliskt järntillskot som innehåller B-vitamin och är fritt från konserveringsmedel. Min absolut första reaktion när jag tog shoten var att det smakade som en näve med småmynt, haha!
Friggs riskakor med chiafrön och havssalt – Gjord på naturliga ingredienser o utan gluten vilket är ett plus! Dessa är tunnare än vanliga riskakor. Min första tanke kring smaken på dessa var att de smakade som popcorn! Jag älskar dessa och kommer absolut fortsätta köpa de i framtiden! Perfekt mellis eller kvällsmål för mig som tänker på kosten och tränar.
Friggs Superfrukt blåbär & acai – Rooibus-blandning som är fritt från koffein. Det är alltså ett te! Doftar ljuvligt och smakar gott. Ett plus är ju att det inte innehåller koffein tycker jag!
Friggs Sockerbalans – är sockerfria brustabletter med exotisk smak av ananas och papaya. Dessa innehåller även krom som ska bidra till att bibehålla normala blodsockernivåer. Jag tycker det var en väldigt god smak! Jag vet inte om de funkar då jag inte brukar ha problem men jag har i alla fall inte varit sugen på massa onödigt!
Ekomüsli från Warbro Kvarn –  Innehåller endast ekologiskt odlade grödor som dinkel, emmer och nakenkorn. Innehåller höga halter av näringsämnen. Bra nyttigt alternativ att ha i kvargen, naturella yoghurten etc!
Castus fruktstänger – Innehåller inget tillsatt socker, konserveringsmedel, eller färgämnen och är rik på fibrer. Toppen tycker jag! Jag hade mina småsystar på besök och grannens barn så jag plockade fram och bjöd på dessa. Tyvärr så gillade inte så många av barnen dessa. Dom visste inte riktigt varför. Men min son Alfons gillar i alla fall dessa väldigt mycket så han vart glad för han fick mer 😉 Jag fick hem både jordgubbs smak och de som smakar blåbär. Jag själv tycker däremot inte att smaken utav jordgubb eller blåbär märks av.
KidsZoo multivitaminer – Ett tillskott som ser ut som nallebjörnar. Naturliga färger och aromer, inget sötningsmedel, vilket kan vara svårt att tro då de smakar precis som godis! Alfons gillar dessa riktigt mycket och vill mycket hellre äta en sådan här nallebjörn än sina vanliga vitamintabletter! Han har dock lite svårt att förstå varför han bara kan få en och inte fler…

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

20 + tjugo =