LITE INFO KRING SÄLEN RESAN

10 april, 2018

Okej, ni är några som undrat vart vi bodde när vi var uppe i Sälen i helgen. Om jag åker skidor och så vidare, så jag tänkte berätta lite mer!
Detta var en spontan resa som inte var så planerad, men det blir roligast så!
Min mamma har en lägenhet som ligger precis vid Högfjällshotellet, när du åkt upp för den branta backen mot fjället så kommer du först till en rondell som tar dig till Lindvallen, du fortsätter rakt fram förbi Lindvallen en bit så kommer Högfjället sen.
Anywaaaays. Jag har inte varit uppe vid lägenheten på ungefär 10-11 år nu vilket betyder att jag inte heller stått på ett par skidor på så lång tid heller. Jag åkte inga skidor denna helg då jag fokuserade på barnen istället. Jag kände inte att jag skulle vara en sådan stabil skidlärare om jag själv skulle stått på ett par skidor, haha!
Jag och Krille pratade om att vi borde åka upp själva första gången vi ska åka skidor, det vore kul! Krille kan inte heller åka skidor, haha.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply4 × 1 =