LBSB – Hela Världen Skrattar

13 april, 2015

EAqRSAQQQQQQQQQQQQQQQQQQcQQQQQQQQQQQQQ W
Ines är uppe med mig och ville passa på att hälsa god morgon. Att knappra på datorn och skriva inlägg tillsammans med mamma är riktigt kul. Det händer ju så roliga saker på skärmen.
DSC00796 DSC00798
Min bloggassistent

På sommaren, eller när sommarkänslorna börjar komma så har jag märkt en förändring i mitt musiklyssnande.
Jag lyssnar mer på svensk musik! Och i stil med genren du kommer få höra i videon här under. Ja, varför är det så? Jag vet faktiskt inte. På vintern lyssnar jag inte alls lika mycket på svensk musik lik LBSB. Just nu, i skrivande stund så lyssnar jag på LBSB och deras senaste låt Hela Sverige Skrattar. Jag gillar låten, den har en skön rytm!
Dessutom var videon sjukt snygg och proffsigt gjord om jag jämför med vissa andra svenska grupper. Så ta och kolla på videon och lyssna på låten nu om du vill kunna säga att du lyssnade på LBSB och Hela Sverige Skrattar innan den vart känd och sönderspelad 😉

Vad jag förstått så är det många som är nyfikna på who the man behind the mask is, eller ja, dom är faktiskt tre stycken grabbar i detta fallet. Kul och smart grej att skapa lite mystik och leka hemliga arne (inte för att han var så värst hemlig dock) Men det kan nog bli en grej! Jag kan i alla fall avslöja att de kommer från Västerås.

LBSB

Ines gillade LBSB och deras grymma musikvideo

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

arton + tre =