Lampor är en bristvara hos oss!

10 september, 2015

Nu är jag verkligen inne i ett flow! I ett göra-om-hemma-flow! Kanske för att hösten närmar sig? Eller kanske för att inomhusbelysning är lite något av en bristvara här hemma hos oss.
Igår sparkade jag fart på Krille att vi skulle sätta upp tavlor. Och ja.. det var väl inte bara att sätta upp tavlor rakt upp och ner sådär. Det var lite pill o trix för att mäta och så vidare. Nu till nästa grej. Nu ser jag ju knappt tavlorna på kvällarna eftersom att belysning är en bristvara hemma hos oss, haha.
tavlor tavlor1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Så här vart det tillslut. Och jag vill faktiskt påpeka att det inte är så snett som det ser ut på bilden!
Och nu ska jag visa hur mina lampor ser ut här hemma.. På första bilden ser du den fabulösa lampan jag har i min hall. I mitten är det sovrummet och längst till höger ser du vardagsrummet, en nästintill osynlig lampa 😉
lampor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Men vad för lampa väljer en? Det är skit svårt tycker jag. Det kanske är därför det är en bristvara hos oss också, haha. Jag vill inte att lampan ska se för stor ut, inte heller för liten. Måste jag ha en stor lampa i vardagsrummet som hänger ned från taket? Eller räcker det med 3 mindre som hänger i fönsterna precis bredvid soffan?
Förslagsvis så tänker jag mig den första lampan med dubbel spotlight till hallen, den lampan i mitten till sovrummet och den till höger att hänga i fönsterna i vardagsrummet och skippa en stor lampa i mitten av rummet. Eller både och kanske?

lampor

 

 

 

 

 

 

 

Du ser, jag är helt lost i lampdjungeln! Tipsa mig gärna om just din favorit lampa, eller ännu bättre, skicka in en inspirationsbild till mig på mediamamman@hotmail.com så jag får se vad för slags belysning ni har!
———
Detta är ett sponsrat inlägg

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

4 × 3 =