LAMPOR TILL RADHUSET

12 november, 2018

Inlägget är i samarbete med Lamp24.se

Den 1 januari flyttar vi till radhuset och eftersom att vi flyttar från en 57 kvadrat till 91 kvadrat så kommer vi behöva en hel del ny inredning. Något som vi har brist på just nu i vårt hem är lampor. Vi har faktiskt super dåligt med lampor. En taklampa i köket har vi, men inga i vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Så nu är vi flyttar ser jag det som en ny möjlighet att köpa lampor till hemmet. Förutom att ge ett ljust hem så är lampor nu för tiden också en snygg inredningsdetalj! På lamp24 hittar du det största sortimentet av lampor och taklampor i hela Europa så det kändes som en bra sida att leta lampor på. Enda nackdelen är att det finns så mycket snyggt så varning för beslutsångest, haha! Det första jag vill införskaffa tills att vi flyttar är en lampa att ha ovanför köksbordet!
Jag är ute efter en avlång lampa med flera ljuskällor som lyser upp hela bordet. Vi kommer ha ett ganska stort matbord så jag vill inte ha en lampa som kommer se liten och mesig ut när den hänger där. Jag fastnade för denna du ser på bilden under nu när det är höst och vinter känns det mysigt med lite varmare toner.

Tror ni inte denna blir snygg ihop med ett vitt köksbord eller ett som ser ut som lite mörkare trä?

Jag fastnade också för denna modell med flera lampor. Vi kommer ha ett köksbord som rymmer minst sex personer, helst åtta. Så är lite rädd att lampan på bilden ovan kanske kommer se liten ut i jämförelse till bordets storlek?
Då kanske denna här under är bättre? Hur hade du tänkt?

Denna lampa med flera lampor lyser upp hela bordet bättre tänker jag.

I vardagsrummet, som har väldigt högt i tak, funderar jag på att hoppa över taklampa och köra på en högre golvlampa och sedan kombinera med lampor i fönstret och på någon hylla i rummet för att ändå få en jämn belysning. Jag ställer in något blockljus med ledbelysning också har jag tänkt. Vad tror ni? Jag längtar tills jag kan visa er planlösning och sen att få börja göra flytt och inredningsfilmer!

Snygg va?!

Sen är jag löjligt förtjust i julen och all mysig belysning som oftast hör till.
Jag bara måste visa några julfavoriter från lamp24 har inne i lager.

Om du själv är i behov av lampor så kan jag tipsa om att Lamp24 just nu har en rabattkod på sin hemsida som ger dig 200 kronor i rabatt om du beställer för minst 1500 kronor med leverans inom Sverige. Koden gäller tills på söndag den 11/11.

Avslutningsvis vill jag tipsa om en artikel som handlar om att ta renoveringen i egna händer och har skapat checklistor till vår hjälp.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

1 × fyra =