LABERO INFLAME FT. RACKARTYGARNA

11 februari, 2019

Jag skojade, jag och Alfons var faktiskt utanför dörren redan i fredags! Vi drog spontant in till Uppsala och kollade på Labero´s show Inflame som han gör ihop med Rackartygarna. Jag och Jimmy som är med i Rackartygarna har träffats några gånger tidigare. Egentligen är det hans sambo Ellinor jag känner mest. Hur som, han la upp på sin Instagram att dom skulle uppträda i Uppsala och jag tänkte att vad fan.. Hade tänkt gå på den showen med ungarna. Har pratat om det tidigare med han och fått uppgifter om turné planen, men jag var inte så snabb. Hur som. 
Han var snabb på att svara och frågade om vi inte skulle komma och kolla då och så fixade han biljetter åt oss! Så jäkla schysst och väldigt uppskattat!
Alfons vill till och med skriva ut denna bilden och sätta upp i sin fotoslinga <3
Jag tycker showen i det stora hela var bra! Men jag tycker att Rackartygarna kunde ha fått ta lite mer plats i showen 😉 
Men det bjussades både på eld, studsande män, publik medverkan och en hel del kliande i huvudet, haha. 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

9 − fem =