KÖRKORTSFRÅGOR ONLINE

17 maj, 2019

Inlägget är i samarbete med Körkortsskolan

Jag minns hur det var när jag skulle ta mitt körkort. Jag hade inte övningskört någonting innan jag började på körskola. Den största anledningen var väl för att jag flyttade upp till Piteå och helt enkelt inte hade någon att övningsköra med. Jag började på körskolan, gick på 10 lektioner. Det kändes lite sådär halv bra. Jag hade lärt mig mycket men ändå så kändes det som att körkortet var långt bort. Det kändes som att jag aldrig skulle lyckas lära mig all teori. Regler och skyltar hit och dit plus att jag hade så svårt att läsa den stora teoriboken om jag ska vara ärlig. Ögonlocken blev alltid så tunga, haha. Och att ta sig tiden att åka ner till körskolan för att sitta vid deras datorer och svara på frågor jag ändå inte kunde kändes aldrig motiverande eller värt min tid.
Sedan tog jag ett uppehåll över sommaren och körde då på som en tok med körkortsfrågor online. Och det tror jag var super nyttigt för mig! Att kunna anpassa vart och när jag ville öva. Därför vill jag tipsa om Körkortsskolan.se som är en av de bästa som erbjuder körkortsfrågor online. De har också videolektioner och erbjuder sin undervisning på flera olika språk.
Jag hade sedan ett helt annat självförtroende när jag sedan kom tillbaka till körskolan efter denna sommaren. När det sedan var dags för det stora teoriprovet så klarade jag det galant. Endast 1 fel hade jag. 
Och jag tror absolut att jag fick det resultatet för att jag körde på med körkortsfrågor online istället för att sitta och bläddra i den tjocka teoriboken.

körkortsfrågor online

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

fyra × fyra =