KÖR DUBBELMACKA MED JOBBEN

26 augusti, 2016

Jag fortsätter att dubbeljobba med KändisTv och slutspurten på Älskade ungar barnmässan. Det är kul, för jag gillar att ha lite press och en utmaning, det triggar liksom igång någonting i mig.
En gång i tiden jobbade jag som barchef och hade ett eget barlag på sju personer. JAG ÄLSKADE DET!
Dels för att jag var spindeln i tråden som skötte allt, men såklart med mycket värdefull hjälp från de andra.
Jag vet inte riktigt vart jag vill komma, haha.
Hur som helst, vi var ute en sväng idag i det fina vädret. Det var verkligen supervarmt och i skrivande stund är det fortfarande 29 grader ute i solen enligt termometern. Förra veckan var det verkligen riktigt höstväder så det känns så sjukt med dessa växlingar. Jag plockade fram höstjackan för jag trodde det var dags, haha. Snacka om att bli lurad.
fika

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

arton + 11 =