KONSTEN ATT HITTA MJÖLKPROTEIN FRITT FIKA

5 mars, 2018

Det är inte så lätt att hitta fika när en är ute och far och äter mp-fritt. Men inte ens det lilla fikat jag hittar får jag ha i fred. Barnen cirkulerade som gamar runt mina nötter som om det vore ett ruttnande antilop kadaver. (Efter att de slukat sina glassar) Och ja, egen havremjölk hade jag med mig för o säkerställa att jag skulle få i mig kaffe idag. Vi var på Leos lekland och vad jag har sett erbjuder de inte havre eller soja mjölk. Sen skulle vi till Ikea och samma där, jag har inte sett något mjölkprotein fritt alternativ till kaffet. På bilden så fikade vi i kiosken nere vid kassorna på Ikea och det enda de hade att erbjuda i fikaväg var kanelbulle eller glass. Båda innehåller mjölk. Men som tur var så sålde dom nötter och torkad frukt i påse i alla fall, haha.
Det är lite klurigt att hitta fika ute som sagt. När det gäller mat så erbjuder de flesta ställen sallad i alla fall.
Vad jag förstått så har Espressohouse chokladbollar och en mudcake som ska vara fri från mjölkprotein om inte hon i kassan sa helt galet till mig. De har även rawbollar.
Vet du något annat ställe som erbjuder mjölkprotein fritt fika?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

3 × ett =