Köket behöver fluffas – HJÄLP! Och 30% rabattkod

15 januari, 2016

Innehåller annonslänkar
Nu när jag städat undan julen så ser det så här tomt ut i fönstret i köket. Vad tusan ska jag ställa där? Innan hade jag tomatplantor men dom är döda nu så de ligger på soptippen, haha.
Eftersom att jag har en kod som ger 30% rabatt så tänkte jag passa på! Det är 30% på den dyraste varan. Om du själv vill använda den så är koden 335403 du ska uppge i kassan – SHOPPA SJÄLV

Jag visar lite bilder på saker jag hittat som jag tycker är snyggt så blir din uppgift att tala om hur just du skulle ha gjort? Jag har gjort som så att jag har länkat varje bild till den kategorin, så du kanske hittar något snyggare än just det jag valt om du kikar? Jag behöver verkligen hjälp att fluffa upp mitt hem så det blir lite… hemtrevligare!

Så sjukt tomt och tråkigt…

Jag funderar på att fluffa upp med detta, eller ja, jag tycker att dessa är snygga. Men passar de?

Dessa krukor gillade jag, vilken är snyggast tycker du?

Och dessa är ljuslyktor som jag gillar. De stora bubbliga kostar dessutom bara 34 kronor så de köper jag nog ändå och ställer vart som helst, haha! Men vilka av dessa passar ihop med vilka krukor om de ska stå i fönstret tillsammans?

Sen har jag denna hylla som är på väggen till vänster om den nakna fönsterbrädan. I brist på inspiration och saker att ställa på väggen så vart det tre tråkiga ljuslyktor och en tavla jag inte vet vart jag ska hänga.
Hur piffar jag upp denna?!

Jag äääälskar dessa burkar! Men kan såklart inte bestämma mig för vilken färg jag gillar bäst.. Och så ska det kanske passa in med det som står i fönstret? Eller får man missmatcha?

Gillar denna lilla burk också. Den passar ju ihop tillsammans med ena krukan i alla fall, haha.
SÅ HJÄLP MIG NU! Är något av dessa hiss eller är allt diss? Jag vill veta vad just DU skulle ha valt. Det är som sagt bara att klicka på bilden för att komma till den kategorin om du vill tipsa om något helt annat än det som jag valt ut!

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply Sanna 15 januari, 2016 at 12:30

  Hej,

  På den lilla hyllan skulle jag piffa till det med en grön växt samt komplettera med en tavla i en annan stl. Här skulle också någon ljuslykta kunna bo? Vad gäller helheten så skulle jag antingen miss matcha helt och lyfta upp färgerna i tapeten i resten av inredningen, alt tona ner det och välja en/två färger i tapeten, ex. grå och vit och låta tapeten vara det färglada 🙂 Detta var det tipset jag hade med utgångspunkt i bilderna du delat med dig av.

  Kram och trevlig fredag till dig
  // Sanna

 • Leave a Reply

  ett × 5 =