KLÄDERNA KRILLE VALDE ÅT MIG

25 augusti, 2019

Jag skrev tidigare om ett samarbete jag skulle göra ihop med Ellos på Instagram. Det är nu gjort och över. Men jag vill ändå lägga upp bilderna även här på bloggen för att ha det sparat eftersom jag ibland brukar se tillbaka i bloggen.
Utmaningen var som sagt att Krille skulle beställa några outfit´s till mig som han tycker att jag skulle vara snygg i. Och det var så himla kul att göra på detta sätt för han beställde kläder som jag annars i vanliga fall aldrig skulle ha köpt åt mig själv. Men jag gillade faktiskt de flesta kläderna efter att ha provat de och gått in dem liksom. 
Här kommer ett gäng bilder!

Den gula som är först ut tyckte jag vart så snygg när jag stylade den som en blus ihop med de svarta byxorna som kommer lite längre ned.
Den här gröna var Krilles wild card. Jag gillar modellen men inte mönstret. Det finns dock andra fina färger jag skulle kunna tänka mig på deras hemsida.
De här randiga byxorna har verkligen blivit en av mina favoriter! Men när jag först såg dom så gillade jag dom ej så mycket, haha.

Dessa leggings är av ett slitstarkare material gjorda för att hålla bättre mot tex spruckna sömmar vid låren. Super stretchiga och sköna! Lätt en ny favorit hos mig. Även den vinröda tröjan kommer användas i höst.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

11 − 6 =