Låt oss skapa en Super-kissnödig-utan-toalett-nära-guide.

10 maj, 2015

Varför är det så snålt med kundtoaletter på offentliga platser?! Men det här med att få låna toalett inne på diverse butiker.
Jag tycker att om butiken inte har tagit sig i kragen och byggt en kundtoalett så tycker jag att en ska kunna få möjlighet att låna en toalett. Många skriker NEJ på grund av säkerhetsskäl och hygien, framför allt när det gäller matbutiker. Vissa av dessa matbutiker maler sin egen köttfärs till exempel och då får inga vanliga dödliga vistas där bak, det köper jag! Annars kan butiken bli av med sitt livsmedelstillstånd. Däremot är det inte alla som fixar med livsmedel där bak och då tycker jag toaletten ska lånas ut om det inte finns en kundtoalett.
Om vi struntar i just matbutiker och förflyttar oss ner på stan.
Längst stora gågatan är det tätt med butiker men glest med kundtoaletter. Och diverse kläd/lek/hobby butiker lånar inte så gärna ut sina personaltoaletter. Jag har hört en hel del konstiga ursäkter som ”Nej, vi i personalen kan bli sjuk” Så då antar jag att dom inte använder någon annan toalett än den på jobbet och hemma alltså av rädslan att bli sjuk. Undra hur dessa gör i en nödig situation på en offentlig plats.

Vad ska jag göra om jag har ett barn med mig som är super kissnödig?
-Åka hem? Då har ungen garanterat kissat på sig.
-Gå ut och kissa utomhus? Då får vi böter av polisen och det funkar inte så bra på vintern.
Vad skulle du göra? Låt oss skapa en Super-kissnödig-utan-toalett-nära-guide.
Vad är ditt bästa tips för akut nödiga barn som vuxna.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

2 + 16 =