Kioskhandlarna Öhlund

20 december, 2015

En fördel med att få hem paket i stora kartonger är att en kan bygga kojor eller varför inte en kiosk?
Kidsen ÄLSKAR denna vackra skapelse, haha! Själv var jag skeptisk först när Krille började bygga ihop den, för kartong är väl inte riktigt min smak på inredning 😉 Dessutom bor vi inte i ett slott direkt. Men ja, kidsen älskar den som sagt så den får väl stå kvar ett tag. Lite rolig och fiffig är den väl, en lucka som går att öppna och stänga och en dörr har han gjort också. Alfons hade har fått sin första paketkalender i år och i den har han fått olika fika osv för han gillar att leka kiosk. Så det var väl lite passande att vi fick hem så stora kartonger.

Först skulle Ines handla av Alfons, han höll för dörren och vägrade släppa in henne i kiosken. Men efter lite lirkande så gick han med på att släppa in henne. Anledningen till att hon inte fick komma in var för att Alfons tyckte att det bara kunde vara en kioskhandlare. 

Ines smakar på klubban och ska sen bjuda Alfons. Hon är snäll och delar med sig i alla fall. Hon har en favorit, en rosa glass. Den kan hon springa omkring med här hemma och låtsas äta hur länge som helst, haha, rätt gulligt faktiskt.

En annan favorit är salami smörgåsen som kommer från Bombadill.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

nio + 20 =