Kavat vårsko – Förboka den här!

14 januari, 2016

Innehåller annonslänkar

Jag är en sådan som alltid gillat Kavat vårsko, men mina barn har aldrig haft ett par på fötterna. Alfons har alltid haft fel storlek och nu har han faktiskt ett par vinterkängor från dom.
Jag älskar deras färger och modeller som är på våren. Så därför har jag passat på att förbokat dessa härligt blommiga skorna till Ines! Jag funderar även på att förboka de rosa skorna också. Vilka tycker du är snyggast?
Jag gillar verkligen den rosa nyansen på skon. Och jag vill minnas att detta är den limited edition skon som Kavat tog med sig till Älskade ungar mässan i Örebro som jag var VIP bloggare på. Det får mig att vilja förboka den ännu mer, haha.
Alla dessa färger som är på bilden går att förboka och släpps till försäljning den 10 februari. Så passa på innan de tar slut! Förbokar gör du HÄR <3
Jag tyckte att det var en bra guide med gällande vilken storlek en ska välja! Det brukar vara så svårt annars att beställa skor över nätet tycker jag.

Kavat vårsko

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply johanna 15 januari, 2016 at 01:38

    Dom är så otroligt fina men tycker jag sett dom blommiga redan i våras. Tyvärr kan min Alex inte ha kavat då han fötter är adelns för bulliga över fotryggen. Foten går inte ner ordentligt i skon.

  • Leave a Reply

    sjutton − sexton =