KAVAT SKOR FÖR UNDER 400:-

4 augusti, 2016

Innehåller annonslänkar
Jag sitter och kikar på höstskor till kidsen! De blåa skorna med kardborrband från Kavat som heter Södertälje kollade jag på till Alfons redan i våras, men det vart aldrig av att jag köpte dessa. Men nu med denna mega rea så får det nog bli ett par till hösten i stället! Jag tycker det var riktigt bra priser nu med denna rea för med koden 345709 får du ytterligare 30% rabatt på de Kavat skor som redan är på nedsatt pris! Kavats rea <—- Följ länken för att komma till rean.
Jag gjorde ett litet kollage. Det fanns dessutom vinterskor till super bra pris, men det verkar gå åt som smör i solsken så skynda fynda medans det finns storlekar kvar!
8b55079b-059c-4cf8-a3a8-2dc167cbaffb

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

två × 5 =