Kaninen som så gärna ville somna – eller?

12 april, 2016

Idag provade vi den omtalade boken och ljudboken Kaninen som så gärna ville somna på Alfons vid läggningen.
Jag har hört mycket bra om den, vilket litet mirakelpiller detta ska vara ungefär.
Den är kanske något överhypead kan jag tycka. Men det betyder inte att jag tyckte den var dålig!
JAG tyckte den var bra, lugn och fick MIG att slappna av, haha. Alfons däremot låg och skruvade, korvade och försökte busa lite. Men jag tror att detta är något en måste lära sig då ljudboken är lite som en blandning mellan hypnos, meditation och klassisk avslappning.
Vi lyssnade på ljudboken 1,5 gång sen somnade han.
Vad har du för erfarenheter av boken eller ljudboken?

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply Sofie 6 mars, 2017 at 12:17

  Hej Emelie!

  Jag heter Sofie och arbetar på Babyshop! Vi håller just nu på att skriva ett inlägg tillsammans med Carl-Johan, författaren till ”Kaninen som så gärna ville somna” och jag undrar om du skulle vilja vara med i det inlägget?

  Skicka gärna ett mail till mig på sofie.predikaka@babyshop.se så kan jag berätta mer 🙂

  Ha en bra dag och tack för trevlig läsning!
  /Sofie

 • Leave a Reply

  sex + 17 =