”KÄNDE DU LITE MISSTÄNKSAMHET?”

9 juli, 2016

Hej vänner!
Angående mitt inlägg om när Krille vart kvar i Stockholm för att han inte kollade upp hur resorna hem gick.
Jag fick en kommentar där en del löd ”kände du lite misstänksamhet om han skulle ha råkat blivit kvar där en natt? det känns som du vill ha lite kontroll 😉
Jag tolkar det som att du undrar om jag var rädd för att han skulle vara otrogen? Eller tolkar jag fel?
Jag svarar utifrån det perspektivet i alla fall. Nej jag är inte rädd att han skulle vara otrogen, jag visste att han skulle sova hemma hos Martin när han vart fast i Stockholm. Det var mer att jag vart less att han inte planerade själv, utan bara antar att det ska gå anslutningar när vi så ofta klagar på hur dåliga anslutningar det går mellan Stockholm och Uppsala, haha. Jag tyckte det kändes lite oansvarigt bara. Nu var ju jag hemma med barnen så det var ingen fara.
Det jag i så fall är orolig för är att han skulle va ensam och att han skulle råka ut för något.

Igår spelade vi förresten in en frågestund på snapchat! Ska försöka redigera den vid tillfälle.
Vi var även ner en sväng till en lekpark som ligger 5 minuter här ifrån så Ines fick leka av sig lite. Alfons åkte hem till mormor och sov där.
PicMonkey Collage5

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply * 9 juli, 2016 at 16:02

    Hej igen! jo det var rätt uppfattat, tack för att du svarade 🙂

  • Leave a Reply

    två × 2 =