Kan du inte byta ut ditt gamla liv så byt kanal åtminstone

26 februari, 2015

Lite svammel från mig!

Kan du inte byta ut ditt gamla liv så byt kanal åtminstone!
Ja, om man inte kan lägga sitt gamla bakom sig, kan man väl åtminstone byta kanal, ett sidospår där man fortsätter med nått nytt och kanske inte har med allt från det gamla. Du kan ju ta med dig de bra lärdomarna från de gamla, men lämna allt som får dig ledsen, eller det som håller dig tillbaka i nuet.
Allt du håller för hårt i ditt liv kommer att förstöra dig om du inte lär dig släppa taget. All smärta I din kropp finns på grund av något du inte kan släppa fritt eller komma över.

Är du med?
Att om du har en massa dåliga tankar eller känslor från ett förflutet, och du inte kan byta ut det, det är ju inte så lätt. Så kan vi väl åtminstone försöka byta kanal och starta något nytt och kanske inte ta med alla gamla dåliga tankar och känslor. Och nu menar jag inte att man ska bli någon annan person eller liknande. Bara en bättre version utav dig själv. Om du då byter kanal och tar med dig allt det gamla som är bra så blir det ingen skillnad på dig som person, förutom att du blir en bättre uppdaterad version utav dig själv. Lite fräschare, lite lättare.

För vem vill gå omkring låta det gamla dåliga påverka en ungefär… hur länge som helst och mess you up inside?
Inte jag i alla fall, därför bytte jag kanal för lääääänge sen! Och det är så skönt. Låt inte gammalt skit äta upp dig inifrån!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Mammalola 7 mars, 2014 at 08:33

    Håller med 🙂

  • Leave a Reply

    ett × fem =