JULPYSSEL – MÅLA EGNA JULKULOR

1 december, 2017

I morse hade jag ett litet mindre sammanbrott. Eller i natt var det kanske? Hur som. Jag berättade att Aline var väldigt missnöjd igår. Det var hon även i natt och jag var så trött så jag tillslut började gråta för jag orkade inte höra på skrik längre.
Sen på morgonen så kändes Ines varm och jag upptäckte att vi inte har tillräckligt med Infantrini hemma för att klara oss tills på måndag. Infantrini är Aline´s ”energidricka”. Så allt kändes så jäkla hopplöst. Jag såg framför mig att följderna vart att vi skulle bli inlagda igen. Jag kände att jag inte kunde eller hade någon lust att sitta och åka in till sjukhuset bara för att hämta drickan med alla tre, speciellt inte när Ines kändes varm. Allt kändes helt åt helskotta. Men sen visade det sig att hon inte var sjuk ändå som tur var.
Allt löste sig i alla fall genom att Elin hade Infantrini hemma som de använt till My, men som de inte längre behöver. Så vi ska ses i morgon. SÅ HIMLA SKÖNT att slippa ha ångest över att den där drickan inte skulle ha räckt hela helgen.

Planen för idag var att vi skulle måla julkulor som så småningom ska pryda julgranen. Jag är så glad att jag höll mig till den planen och inte valde att skjuta upp det till i morgon. Jag köpte ett gäng julkulor i något keramik aktigt material från TGR. De kostade 10 kronor styck tror jag. Och så fick barnen använda den giftfria fingerfärgen som vi köpte från Ekoleko i påskas.
De är sådär löjligt stolta över sina julkulor och har frågat flera gånger under kvällen när vi ska hänga upp dom i julgranen 😀

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

2 + 13 =