Julkalender och tidningen Vi Föräldrar

17 november, 2015

Jag önskar verkligen att jag hade mer tid till att blogga. Mer personligt. Men med två barn som ska matas och lekas med så blir det inte alltid så mycket tid över på dagarna. Och på kvällarna så har jag en sambo och vi två är i stort behov av att ta hand om varandra. Men jag känner även ett stort behov av att vårda och ge bloggen kärlek.
Men det löser sig.
Hur som helst så ska jag ha en julkalender i år! Den kommer hållas både på instagram och på bloggen. Så börja följ mig redan nu på instagram för att inte missa den. Så den senaste veckan framför allt har jag mailat en massa och det är så roligt när samarbeten går igenom! 😀 Detta är den första julkalendern för mig, jag har inte haft någon tidigare. Så jag är extra excited! Har du något favorit företag du skulle vilja se i en lucka?

En annan rolig grej är att jag ska vara med i tidningen Vi Föräldrar, jag fick se PDF filen på det igår. SÅ HIMLA FINT! Och det vart helta 3 sidor. Jag kommer så klart hojta till när det finns för allmän beskådan <3

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply Göteborgsmamman 17 november, 2015 at 18:48

  Har du kollat in min blogg? 🙂
  Ge den gärna en chans – vet att du och dina läsare kommer att gilla den 🙂
  Tusen kramar!
  http://nouw.com/goteborgsmamman

 • Leave a Reply

  fem × 4 =