Julkalender – Lucka 11

11 december, 2015

I lucka nummer elva så tävlar du om en skötväska mini från Bagasi.se. Vad är en skötväska mini undrar kanske du nu. Jo, det är en skötväska för nästa steg i småbarnstiden, när behovet av nappflaskor, matburkar, majskrokar etc inte längre behövs. Det är en väska för det allra viktigaste såsom blöjor, våtservetter, mobil, kreditkort och nycklar. Med denna väska på axeln får du med dig allt du behöver till barnet och kan samtidigt känna dig snygg!

För att vara med och tävla om denna lucka kan du dela detta blogginlägg på Facebook genom att kopiera koden; http://www.mediamamman.se/luckaelva/ och klistra in i en statusuppdatering på Facebook.
Följ @bagasi.se på instagram och lämna en kommentar om vad du inte kan lämna hemmet utan. (förutom det mest uppenbara som tex barnet, blöjor, våtservetter, haha ja du fattar)
Det går även att tävla på Instagram under tävlingsbilden. Du får tävla hur många gånger du vill!

Lycka till! Tävlingen avslutas ikväll kl 21:00 <3
OBS! Kom ihåg att jag ej kommer kontakta vinnarna utan de presenteras i ett inlägg här på bloggen, så bokmärk min blogg så du endast med ett klick kan gå in och kolla om du har vunnit. Puss!

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Jenny Olsson 11 december, 2015 at 20:00

  Jag har delat på fb Jenny Olsson! Gillar även bagsi på instagram, men min insta har blivit stoppad, öppnas först på torsdag = OFLYT! Hoppas att det är okej att tävla ändå fastän jag inte kan tagga vänner! Går ALDRIG hemifrån utan extra kalsonger till min son.

 • Reply Johannes 11 december, 2015 at 18:40

  Här är min delning på Facebook! https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=852886348143714&id=100002670693158&ref=bookmarks

  Det viktigaste att inte glömma är plånboken – för allt går att köpa om det krisar, men utan plånboken är man körd!

  Hoppas på att vinna denna till min fru. Hon har efterfrågat något liknande men jag tror inte att hon vet om att denna finns! Vi har en 1,5 åring så det börjar som du beskriver bli så att man inte behöver lika mycket. Har gillat på insta (tjoohannes)

 • Reply EN MÖLNBOBOS LIV - MAMMA TILL MELVIN OCH FELIX 11 december, 2015 at 18:40

  Delat på FB och taggat din blogg
  Följer på instagram annakarlsson_75

  Delat här

  http://www.mediamamman.se/julkalender-lucka-11/

  Jag lämnar inte hemmet utan min mobil, sorgligt men sant.

  HOppas på tur

 • Reply Malin Junghard 11 december, 2015 at 16:03

  Jag vill jättegärna vara med! Har delat här: https://www.facebook.com/malin.junghard/posts/907579672671678?pnref=story

  Jag kan inte lämna hemmet utan min dotters snutte. Hon blir helt galen om den inte är med – så snutten står faktiskt över blöjor på listan (det kan man ju alltid köpa menar jag). Hoppas på tur!

 • Reply maja 11 december, 2015 at 15:00

  Ljuvlig! Jag är med!

  Förresten, du som gillar fina grejer och märkesprylar precis som jag.
  Jag har gått med i en undersökningssite där varje undersökning ger poäng att handla märkesvaror för. Allt från Kähler till Georg Jensen kan man plocka ut för poängen. Det är helt gratis och man kan få ihop till så jäkla mycket fint. Hittade länken här där det finns mer att läsa om det. Rekommenderar starkt! http://goo.gl/BepLJk

 • Leave a Reply

  tjugo − 11 =