JUL PÅ LISEBERG 2018

22 december, 2018

Jag tänkte visa lite bilder från när vi var i Göteborg förra helgen och besökte både Liseberg och Universeum. Du kanske redan har sett vårt klipp från jul på liseberg? Om inte så kommer det lite längre ned i detta inlägg.

Tågresan gick bra och smärtfritt. Mycket snabbare än förväntat! Eftersom vi åkte med SJ´s jultåg så fick barnen lite överraskningar under resans gång i form av fruktgodis, godis, träffa tomten osv. Det första vi gjorde när vi kom fram till Göteborg var att uppmärksamma en tomtebuske och köpa storpack tamponger, haha! Jag borde verkligen skaffa en menskopp..

Väl inne på Liseberg så åkte vi en del karuseller, lekte i Kaninernas hus, kollade på en teater och besökte tomtens verkstad! Jag tycker Liseberg är så himla mysigt på vintern med all belysning. Trots att det oftast blir kallt oavsett hur fan vi klär oss är det så värt det! Vi har åkt ner under samma helg i december… 4 år nu tror jag. Det var även inne på Liseberg som Krille gick ner på knä och frågade om jag ville förlova mig med honom 😀

Vi sov kvar på hotell och ja, Aline var avundsjuk på syskonen och ville också kolla ut på utsikten. Det gick nämligen att se Liseberg från fönstret.
Här ser du vår vlogg från Jul på Liseberg 2018!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

tio + 4 =