Jul för fjärde gången – NU är den över!

7 januari, 2016

Julen hörrni, kan man få för mycket av den? Jag som är en julgalning borde svara NEJ. Men jo. Nu börjar det vara nog med jul. Vi firade lite jul för fjärde gången tidigare i veckan hemma hos Krille´s pappa det vill säga barnens farfar. Nu är julen slut för i år tänkte jag säga, men nej. Den kommer ju en gång till i år nu när vi bytt siffra på året.

Kidsen verkar dock inte ha ledsnat på julen när det kommer till att få öppna paket, haha

Alfons fick äntligen en Buzz lightyear gubbe <3

Gosedjuren Mike och Sully aka Sullivan från Monsters Inc vart populära ändå. Jag trodde inte att de skulle bli det. Jag själv tänkte tillbaka på när jag var liten, jag lekte aldrig med mina gosedjur. De bara låg där i sängen. Lekte du med dina gosedjur?

Barnens farbror var med också. Han är en riktigt stor idol för Alfons! Och det förstår jag, han är en riktig bus farbror och grym på att berätta historier. 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

3 × 1 =