JAG VILL SKRIKA ATT ALLA ÄR IDIOTER

7 november, 2017

Igår var det måndag och ny vägning. Jag berättade om att vi skulle ha is i magen över helgen och prova ge henne tillägget på hennes egna signaler istället för på ett visst klockslag.
Hon visade själv att hon ville ha ungefär var 3e timme, om hon inte visade så gav jag henne då. Men det vart inte med tillägg alla gånger.
Hur som helst så hade hon igår gått upp 5-10 gram. Vågen stannade aldrig utan den pendlade mellan 5-10 gram hela tiden.
JAG var mer än nöjd med det! Med tanke på att hon ätit nästan inget tillägg alls i jämförelse med innan. Så då tycker jag att det var super bra att hon åtminstone gått upp lite. Jag var nästan helt säker på att hon skulle ha gått ner med tanke på att hon fått mindre tillägg. Jag ringde in hennes vikt till avdelningen och den sköterskan tyckte också att det var bra.
Sen ringde läkaren upp… En, för oss, helt ny läkare och hon var då minsann inte alls nöjd med det. På henne lät det som att det var skit dåligt och panik och blä blä blä. Hon fick det att kännas som att vi gjort ett dåligt jobb under helgen som inte gett henne tillägget oftare. Men det var ju i samråd med den andra läkaren som vi inte gjorde det…
Och så vill hon att vi ska komma in till avdelningen och väga i morgon, onsdag, igen. Vi har alltid vägt på måndagar och torsdagar innan. Men hon beter sig som det är panik och MÅSTE ske i morgon, onsdag.
Även fast det inte passar oss alls, det blir massa krångel och dagis kommer antingen få ställa upp och ha barnen längre tid eller så måste jag åka in med allihopa. För det gick absolut inte att skjuta på det till torsdag eller senare under onsdagen.
Och hon pratade också om att sätta sond igen, vilket varken jag eller Krille tycker är nödvändigt. Plus att Aline påverkas negativt av den på det sättet att hon får magknip och pruttar som en galning och kräks tjockt slem som hon kvävs på.
Så just nu känner jag inte mycket positivt alls för den nya läkaren. Inget illa menat då vi inte ens har träffats än, men hon gav inget bra intryck alls i telefonen och jag hoppas innerligt att vi får tillbaka vår gamla läkare till nästa vecka.

Sen det här med remissen till Stockholm och en kunnig gällande kort tungband.
Den skulle skickas direkt i måndags för en vecka sedan. De i Stockholm säger att de inte har fått någon remiss ännu och kan inte boka in oss… Jag ringde tillbaka till avdelningen och de skulle undersöka saken under dagen idag och så får vi svar i morgon. Blir lite irriterad faktiskt då denna remiss ansågs lite halvt akut förra veckan och nu ska det dras ut på det tills i morgon. Varför inte prioritera att kolla upp om remissen ens kommit iväg än?!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

arton − sexton =